Nationale & Internationale sneltransporten  
Hoofddorp - Amsterdam Airport

Over ons

Büchner Delivery Service is in 2002 gestart als koeriersbedrijf, met een kennis van logistiek sinds 1978. In het bedrijf hebben wij service in een hoog vaandel staan en die service gaat door waar velen stoppen. Door klein te blijven zijn wij groot geworden. En mede daardoor kunnen wij alle aandacht geven aan onze opdrachten. Alle opdrachten worden met de grootste zorg en aandacht behandeld en volgens afspraak afgehandeld. 

Wij hebben inmiddels een groot vertrouwen opgebouwd bij diverse opdrachtgevers o.a. bij een grote uitgeverij, advocatenkantoor, adviesbureau, winkelketens, fabrikanten, leasemaatschappij, energiebedrijf, evenementenbureau en transporteurs.

Onze koeriers zijn zeer ervaren in binnen en buitenland, die allen weten hoe belangrijk en waardevol uw zending is en zorgen ervoor dat uw zending goed en snel bij de geadresseerde afgeleverd zal worden. Een justitieel antecedentenonderzoek behoort ook tot onze sollicitatieprocedure van onze koeriers. 

Wij beschikken over modern uitgeruste auto's met o.a. GPS-voertuigvolgsysteem en mogelijkheid voor verzegeling van de laadruimte.

 

 

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail